Céges rendezvény

Helyszín, catering, technikai eszközök, programok, játékok, rendezvényszervezés és lebonyolítás. Minden egy helyen!
Válassza ki szolgáltatásainkat vagy csak ossza meg velünk elképzeléseit!
A többit bízza ránk!


Csapatépítés

Ki a legjobb? Horgászat, ping-pong, főzőverseny, kötélhúzás, rekeszépítés, darts, csocsó, zsákban futás, íjászat, rodeó bika. Csapatban és egyénileg is összemérhetik tudásukat a kollégák, de lehet, hogy csak elfogyasztanának egy ízletes ebédet és pihennének egy jót a SZUSZ Strandon. Az emlék mindenképp maradandó!
(10-1000+ főig)Családi nap

Arcfestés, kézműves foglalkozás, horgászat, ugrálóvár, íjászat, strand, finom ebéd, hűsítő italok. Mi kell még a közös családi pihenéshez, mely alkalommal a dolgozók családtagjaikkal kapcsolódhatnak ki a vállalat jóvoltából. Például egy sztárfellépő, akit mi szívesen leszervezünk.
(10-1000+ főig)Disznótor


Tradicionális disznóvágás hajnaltól estig. Hagyományos, friss reggeli, ebéd, vacsora, korlátlan italfogyasztás, látvány kolbásztöltés és mulatozás. Kiváló alkalom arra, hogy kimozdítsa a kollégáit a komfortzónájukból, az élmény pedig örök. (25-300 főig)


bőségtál

Bőségtálas bankett

Szűkebb körű rendezvényekre, illetve családi események ünneplésére ajánljuk bőségtálas kínálatunkat welcome drinkkel, friss pogácsával, családias környezetben. Jól jöhet diplomaosztó, ballagás, szalagtűző, keresztelő után, nálunk elférnek a nagycsaládosok is.
(10-300 főig)


svédasztal

Svédasztalos gálavacsora

Klasszikus, bőséges, svédasztalos kínálat levessel, főételekkel és desszerttel, kiegészítve a jól bevált játékokkal, tóparti környezetben. Igény szerint fellépőt, zenekart szervezünk az eseményre, hogy a vacsora után egy jó bulival ünnepeljék a sikeres közös munkát.
(10-300 főig)


hidegtál

Party Service

Céges, családi rendezvény, kerti party? Bízza ránk vendégei ellátását! Ízletes, kiadós és dekoratív hidegtálak, sültes bőségtálak, házias, magyaros fogások, elvitelre is!
(10-300 főig)


Újdonság!

A SZUSZ Park szolgáltatásainak sora 2020 májusától szálláslehetőséggel bővül! Céges rendezvényeink résztvevői messzebbről érkeztek és szállást keresnek a felejthetetlen nap után? Esetleg több napos rendezvényben gondolkodnak a szervezők? Ez sem akadály számunkra!


Választható szolgáltatásaink:

Meleg étkeztetés Hideg étkeztetés
Dekoráció Fellépők
SvédasztalBőségtálak
ItaljegyekHangtechnika
Projektor, vászonZenegép
CsocsóDarts
BiliárdPing-pong
Strand használatFőzőverseny
RekeszépítésUgrálóvár
Kézműves foglalkozásArcfestés
TűzijátékSorverseny eszközök
StrandröpiStrandfoci
FőzőhelyekSzínpad

Rendezvényhelyszíneink:

HelyszínBefogadóképesség
SZUSZ Park
Halászcsárda45 fő
Hajó rendezvényterem80 fő
Rendezvényház300 fő
Fesztiváltér2000 fő
PEPSI Sátor300 fő
Fedett filagóriák főzőhellyel8-40-100 fő


Fandango Étterem (Ibolya u. 1.)
Bálterem70 fő
Lovagterem40 fő
Borozó40 fő


SIRÁLY (Derék u. 46.)
Emelet80 fő

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésüket, várjuk megkeresésüket szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ajánlatainkat rugalmasan kezeljük, igény esetén egyedi összeállításokat és kedvezményeket biztosítunk!

Tisztelettel,

Az Önök partnere:

SZUSZ Rendezvényszervezés
+36 20 320 64 84
szabadidopark@gmail.com