Rendezvényszervezés

A SZUSZ egy tökéletes nyugalomsziget, melyet közel 200 cég és megannyi család, baráti társaság választ rendezvényének helyszínéül. Kíváncsi a titokra?


Az Élmény

szusz-rendezveny-elmenyA SZUSZ Park a komplexitásra törekszik. A kezdetek kezdetén az álmunk egy olyan park létrehozása volt, ahol egyszerre lehet szórakozni, pihenni, sportolni, étkezni, napozni, fürödni, szülinapot, csapatot építeni…. 
… megünnepelni, kipihenni a fontos pillanatokat. 

Az álom valóra vált! Ezért járnak hozzánk szívesen a családok, baráti társaságok, vállalatok, mert itt mindenki megtalálja a számítását.
A gyerekeket trambulin, a hölgyeket kényelmes napozóágyak, finom ételek, az urakat pedig sportpályák, és egy gyönyörű horgásztó várja.


Foglaljon le előre egy 40 vagy 100 fős fedett filagóriát! Összehozza a csapatot, ha együtt főznek szabad tűzön a tóparton! Ha valami igazán különlegeset szeretne barátainak, béreljen egész napra zenegépet, csocsót, darts-ot vagy akár karaoke-t!

Nincs olyan, hogy túl nagy csapat! A SZUSZ Fesztiváltér több száz fő zárt körű szórakozására is alkalmas, étkeztetéssel együtt! Főző- és horgászverseny, ugrálóvár, ping-pong, csocsó, íjászat, rekeszépítés, színpad hangosítással, italjegyes fogyasztás, arcfestés, kézműves foglalkozás, strandfoci, strandröplabda és közben egy ízletes ebéd vagy egy pihentető uzsonna. 

Rendezvénytermeink közül, a 300 fő befogadására
alkalmas SZUSZ Rendezvényház, a 80 fős Pizzéria és a 40 fős Étterem  az esküvők mellett alkalmas vállalatok évzáró, évértékelő összejövetelének, csapatépítő karácsonyi bulijának, közgyűlésének, partnertalálkozójának lebonyolítására vacsorával, fellépőkkel, szórakozási lehetőségekkel. Rendezvényházunk színpada saját hangtechnikával várja a sztárvendégeket, hogy felejthetetlen perceket okozzon vendégeinek.


szusz-képeslap

Persze van, amikor az ember komoly szándékkal érkezik: továbbképzések, tréningek, megbeszélések, üzleti ebédek, vacsorák, konferenciák. Ezekben is jók vagyunk. Csak látogasson ki hozzánk személyesen, vagy kérjen ajánlatot elérhetőségeinken és nem is akar majd máshová menni!


szusz-rendezvenyhaz

A távolság nem lehet akadály! 

Belvárosi egységeink:

Fandango Étterem
(Db. Ibolya u. 1.)

Fényes Étterem 
(Db. Víztorony utca 9-11)


Céges megbeszélés, üzleti ebéd, egyetemi rendezvény és egyéb más elegáns, családi, ünnepi esemény alkalmára ajánljuk figyelmébe belvárosi egységeinket, ahol széles étlapválasztékkal, délben 1850Ft-os ebéd menüvel várjuk vendégeinket! Zárt körű rendezvények lebonyolítására állnak rendelkezésünkre a hangulatos különtermeink. 


Választható szolgáltatásaink:

Meleg étkeztetés Hideg étkeztetés
Dekoráció Fellépők
SvédasztalBőségtálak
ItaljegyekHangtechnika
Projektor, vászonZenegép
CsocsóDarts
BiliárdPing-pong
Strand használatFőzőverseny
RekeszépítésUgrálóvár
Kézműves foglalkozásArcfestés
TűzijátékSorverseny eszközök
StrandröpiStrandfoci
FőzőhelyekSzínpad

Rendezvényhelyszíneink:

HelyszínBefogadóképesség
SZUSZ Park
Halászcsárda45 fő
Hajó rendezvényterem80 fő
Rendezvényház300 fő
Fesztiváltér2000 fő
PEPSI Sátor300 fő
Fedett filagóriák főzőhellyel8-40-100 fő
Fandango Étterem (Ibolya u. 1.)
Bálterem70 fő
Lovagterem40 fő
Borozó40 fő
Fényes Étterem 40Fő
SZUSZ Térkép

Célunk, hogy hosszú távon minél szélesebb körben kielégítsük az övezet lakosságának és vállalatainak vendéglátással kapcsolatosan felmerülő igényeit és szükségleteit. Szívélyességünkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal szeretnénk elérni, hogy Önök, vállalatuk, családjuk életének jelentős momentumaiban ránk bízzák szolgáltatásainkkal kapcsolatba hozható problémáik megoldását, kérdéseik megválaszolását.

Megszerzett tapasztalatainkat, kiépített kapcsolatrendszerünket és megteremtett színes helyszín-, eszköz- és szolgáltatás-rendszerünket ajánljuk Önnek, hogy levegyük a szervezés és lebonyolítás terhét vállairól, megvendégeljük kollégáit és partnereit, családtagjait, rokonait, barátait.

Ajánlatainkat szeretnénk kölcsönös megelégedésünkre az Önök szolgálatába állítani, mint egy állandó partner, akire minden esetben számíthat, legyen az vállalati vagy személyes igény.EGÉSZ ÉVBEN ÉRVÉNYES AJÁNLATAINK

Svédasztalos gálavacsora

Klasszikus, bőséges, svédasztalos kínálat levessel, főételekkel és desszerttel, kiegészítve a jól bevált játékokkal, tóparti környezetben. Igény szerint fellépőt, zenekart szervezünk az eseményre, hogy a vacsora után egy jó bulival ünnepeljék a sikeres év végét. (10-300 főig)


Bőségtálas bankett

Szűkebb körű rendezvényekre, illetve családi események ünneplésére ajánljuk bőségtálas kínálatunkat welcome drinkkel, friss pogácsával, családias környezetben. Jól jöhet diplomaosztó, ballagás, szalagtűző, keresztelő után, nálunk elférnek a nagycsaládosok is. (20-300 főig)


Party Service, elvitelre és kiszállítással

Céges, családi rendezvény, kerti party? Bízza ránk vendégei ellátását! Ízletes, kiadós és dekoratív hidegtálak, sültes bőségtálak, házias, magyaros fogások, elvitelre is! (50-300 főig)


NYÁRI PROGRAMOK

SZUSZ Csapatépítés

Ki a legjobb? Horgászat, ping-pong, lecsófőzés, kötélhúzás, rekeszépítés, darts, csocsó, zsákban futás, íjászat, rodeó bika. Csapatban és egyénileg is összemérhetik tudásukat a kollégák, de lehet, hogy csak ebédelnének egy jó marhapörköltet és pihennének egyet a SZUSZ Strandon. Az emlék mindenképp maradandó! (30-1000+ főig)


SZUSZ Családi nap

Arcfestés, kézműves foglalkozás, horgászat, ugrálóvár, íjászat, strand, finom ebéd, hűsítő italok. Mi kell még a közös családi pihenéshez, mely alkalommal a dolgozók családtagjaikkal kapcsolódhatnak ki a vállalat jóvoltából. Például egy sztárfellépő, akit mi szívesen leszervezünk. (30-1000+ főig)


SZUSZ Táboroztatás

Szervezzen tábort a SZUSZ-ba! Mi biztosítjuk a csodálatos helyszínt stranddal, horgásztóval, játékokkal és napi háromszori étkezéssel, Önnek csak a szervezéssel kell törődnie, a többit bízza ránk! (20-1000+ főig)


Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésüket, várjuk megkeresésüket szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ajánlatainkat rugalmasan kezeljük, igény esetén egyedi összeállításokat és kedvezményeket biztosítunk!

Tisztelettel,

Az Önök partnere:

SZUSZ Csoport
+36203206484
szabadidopark@gmail.com