Esküvő

A SZUSZ Park csodálatos tóparti szertartási helyszínnel, három
hangulatos rendezvényteremmel, ízletes fogásokkal és évtizedes
vendéglátói tapasztalattal áll a boldog ifjú pár és a teljes vendégsereg
szolgálatára!
Profi személyzetünk garancia a Tökéletes Esküvőhöz!

Amiért érdemes minket választani:

  • Helyben készült friss, ízletes, bőséges fogások
  • Csodálatos tóparti környezet mindössze pár percre a belvárostól
  • Hatalmas ingyenes parkoló
  • 3 hangulatos, légkondicionált rendezvényterem
  • Kényelmes terembeosztás 30 főtől akár 300 főig
  • Szabadtéri ceremónia tóparti stégünkön
  • Ízléses dekoráció, igényes környezet
  • Évtizedes tapasztalat, profi személyzet
  • Egyéni igények szerinti változatos csomagajánlatok
  • Speciális fogások ételérzékeny vendégeink számára
  • Széleskörű, korlátlan italkínálat
  • Szálláslehetőség a helyszínen

Személyes konzultáció, helyszínbejárás előre egyeztetett időpontban lehetséges. Bejelentkezés, időpont foglalás:

Elérhetőségek:

SZUSZ Esküvőszervezés
Telefonszám: +36 20 297 37 66
E-mail cím: szusz.info@gmail.com
Cím: 4030 Debrecen, Kalocsa utca 5.

Ételkínálatunk

Klasszikus esküvői ajánlat:

Vendégváró falatkák:

  • Friss, meleg házi sajtos pogácsa
  • Sajtos masni

Leves:

  • tyúkhúsleves házi csigatésztával, zöldségekkel és csontján hagyott főtt tyúkhússal (a főtt hús és a zöldségek külön kerülnek tálalásra)

Meleg előétel 4 személyenként tálalva

  • Töltött káposzta kolbász chipsszel

Igény szerint készítjük el savanyú és édes káposztából, kaprosan, paradicsomosan vagy debreceni módon. A tejfölt külön tálaljuk, ugyancsak 4 személyenként.

Főétel:

  • Vegyes sültes bőségtál:
    füstölt sajttal töltött csirkemell, bardírozott csirkemell hasábok, pankómorzsában sült sertésszelet, rózsabors kéregben sült sertésszűzérmék, rántott sajt, rántott karfiol rózsák
  • Köret:
    zöldséges jázmin rizs, zöldfűszeres hordóburgonya, U-burgonya

Savanyúság (két féle választható, személyenként tálaljuk):

  • uborkasaláta
  • paradicsomsaláta
  • káposztasaláta
  • csemege uborka
  • vegyes vágott

Tartármártás

Gyümölcsoázis:

  • idénygyümölcsökből összeállítva (kb.: 15-20 dkg/fő)

Éjféli svédasztal (2 féle variáció választható):

Meleg ételek:

  • grill kolbászok,
  • BBQ csirkecomb filé,
  • citromfüves pulykabaton grill zöldségágyon,
  • kemencés burgonya 
  • sült tyúkhús friss salátával

VAGY

  • vörösboros marhalábszár pörkölt
  • köret (2 féle választható): főtt burgonya, pirított tarhonya, galuska
  • sült tyúkhús, friss salátával

Hideg ételek:

  • Fasírt golyók, Debreceni karaj, Rántott szelet
  • Saláta (2 féle választható)
    francia-, burgonya-, kukorica-, görög-, friss kerti saláták

Exkluzív svédasztalos ajánlat
Látványos svédasztal nyitás pirotechnikai meglepetéssel

Vendégváró falatkák:

  • Friss, meleg házi sajtos pogácsa
  • Sajtos masni

Leves:

  • Tyúkhúsleves házi csigatésztával, zöldségekkel és csontján hagyott főtt tyúkhússal

A főtt hús és a zöldségek külön kerülnek tálalásra.

Meleg előétel 4 személyenként tálalva

  • töltött káposzta kolbász chipsszel

Igény szerint készítjük el savanyú és édes káposztából, kaprosan, paradicsomosan vagy debreceni módon.

A tejfölt külön tálaljuk, ugyancsak 4 személyenként.

Meleg ételek

  • csirkemell-csíkok parmezános bundában
  • mézes-fokhagymás libamell, párolt, aszalt gyümölcsökkel
  • cheddar sajttal aszalt paradicsommal töltött csirkemell
  • pulykanyárs dijoni gyöngyhagyma mártással
  • harcsapaprikás juhtúrós sztrapacskával
  • egészben sült malac, vagy malac comb, kemencés burgonyával
  • juhtúrós csülökszelet 
  • vadpörkölt gnocchival (bográcsban)
  • narancsos-rozmaringos-, Édes-chilis-, Kapros-joghurtos öntet,

Köret

  • egész petrezselymes burgonya
  • rizi-bizi
  • vegyes zöldségek roston
  • vegyes savanyúság

Sajttál

Gyümölcsoázis

Csokoládé szökőkút

Éjféli svédasztal:

Meleg ételek

  • tűzdelt tarjaszeletek
  • sajtos brokkolival töltött pulykamell
  • sült kacsacomb kenyérhajóban,
  • lilahagymás tejfölös burgonyakorongok 
  • párolt zöldségek

Hideg ételek

  • sushi-variációk
  • mogyorós burgonyasaláta
  • waldorf-saláta
  • friss saláta öntettel
  • vadrizses saláta

Italok korlátlan fogyasztással:

  • szénsavas és szénsavmentes ásványvíz
  • szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok
  • csapolt világos sör
  • Gösser üveges sör
  • Varga ház borai (fehér, vörös, rosé)
  • SZUSZ pálinkák (3-4 féle ízben)
  • vodka, krémlikőr, unicum, jagermeister, Jim Beam whiskey, berentzen alma, gin, bacardi
  • kávé, cappuccino, forró csokoládé

Amit még érdemes tudni:

  • A behozott sütemények, menyasszonyi torta hűtését és felszolgálását díjmentesen biztosítjuk.
  • Gyermek etetőszéket biztosítunk.
  • Terembérletet külön nem számolunk fel.

Gyermek kedvezmény:
50% engedmény a felnőtt árból!

Az esküvő végösszegére 10% szervizdíjat számolunk fel!

Dekoráció:

SZUSZ Rendezvényház (befogadóképessége: 300 fő)
– háttér, LED függönnyel
– 2 svédasztal + a főasztal (szalvéta, terítő)
– oszlopok
– asztalok (váza, terítő, szalvéta, futó, menühenger)
– nagy virágfal

SZUSZ Hajó pizzéria (befogadóképessége: 80 fő)
– háttér, LED függönnyel
– svédasztal, főasztal
– pult
– asztalok (váza, terítő, szalvéta, futó, menühenger)
– kis virágfal

Étterem (befogadóképessége: 44 fő)
– háttér, LED függönnyel
– svédasztal, főasztal (asztalszoknya, Dekoráció, Szalvéta)
– asztalok (váza, terítő, szalvéta, futó, menühenger)

STÉG
– hangosítás, vendégváró zene, vendégváró sós sütemény, alap dekoráció, fehér székek, virágkapu, hatszög fotó háttér

Székszoknya:
– masni nélkül
– masnival
– csak masni

További szolgáltatásaink:

  • körasztal
  • slide-show
  • vendégváró hidegtál
  • csokoládé szökőkút gyümölcsszeletekkel
  • pezsgős koccintás
  • koktélpult (minimum 50 db)
    • Mojito
    • Sex on the beach
    • Pina Colada
    • Tequila Sunrise

Személyes konzultáció, helyszínbejárás előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Bejelentkezés, időpont foglalás:

SZUSZ Esküvőszervezés
Telefonszám: +36 20 297 37 66
E-mail cím: szusz.info@gmail.com

Friss információkért, eseményekért, akciókért kövess minket social média felületeinken: