Céges rendezvény

Helyszín, catering, technikai eszközök, programok, játékok, rendezvényszervezés és lebonyolítás. Minden egy helyen! Igény szerint helyben szállással is!
Válassza ki szolgáltatásainkat vagy csak ossza meg velünk elképzeléseit!
A többit bízza ránk!


Disznótor


Tradicionális disznóvágás hajnaltól estig. Hagyományos, friss reggeli, ebéd, vacsora, korlátlan italfogyasztás, látvány kolbásztöltés és mulatozás. Kiváló alkalom arra, hogy kimozdítsa a kollégáit a komfortzónájukból, az élmény pedig örök. (25-300 főig)

 


bőségtál

Bőségtálas bankett

Szűkebb körű rendezvényekre, illetve családi események ünneplésére ajánljuk bőségtálas kínálatunkat welcome drinkkel, friss pogácsával, családias környezetben. Jól jöhet diplomaosztó, ballagás, szalagtűző, keresztelő után, nálunk elférnek a nagycsaládosok is.
(10-300 főig)

 


svédasztal

Svédasztalos gálavacsora

Klasszikus, bőséges, svédasztalos kínálat levessel, főételekkel és desszerttel, kiegészítve a jól bevált játékokkal, tóparti környezetben. Igény szerint fellépőt, zenekart szervezünk az eseményre, hogy a vacsora után egy jó bulival ünnepeljék a sikeres közös munkát.
(10-300 főig)

 


hidegtál

Party Service

Céges, családi rendezvény, kerti party? Bízza ránk vendégei ellátását! Ízletes, kiadós és dekoratív hidegtálak, sültes bőségtálak, házias, magyaros fogások, elvitelre is!
(10-300 főig)


Csapatépítés

Ki a legjobb? Horgászat, ping-pong, főzőverseny, kötélhúzás, rekeszépítés, darts, csocsó, zsákban futás, íjászat, rodeó bika. Csapatban és egyénileg is összemérhetik tudásukat a kollégák, de lehet, hogy csak elfogyasztanának egy ízletes ebédet és pihennének egy jót a SZUSZ Strandon. Az emlék mindenképp maradandó!
(10-1000+ főig)


https://youtu.be/m5AzjETIAfM

Családi nap

Arcfestés, kézműves foglalkozás, horgászat, ugrálóvár, íjászat, strand, finom ebéd, hűsítő italok. Mi kell még a közös családi pihenéshez, mely alkalommal a dolgozók családtagjaikkal kapcsolódhatnak ki a vállalat jóvoltából. Például egy sztárfellépő, akit mi szívesen leszervezünk.
(10-1000+ főig)


https://youtu.be/6o-3yIRzU_8

Újdonság!

A SZUSZ Park szolgáltatásainak sora 2020 májusától szálláslehetőséggel bővül! Céges rendezvényeink résztvevői messzebbről érkeztek és szállást keresnek a felejthetetlen nap után? Esetleg több napos rendezvényben gondolkodnak a szervezők? Ez sem akadály számunkra!

 
Választható szolgáltatásaink:
Meleg étkeztetés Hideg étkeztetés
Dekoráció Fellépők
Svédasztal Bőségtálak
Italjegyek Hangtechnika
Projektor, vászon Zenegép
Csocsó Darts
Biliárd Ping-pong
Strand használat Főzőverseny
Rekeszépítés Ugrálóvár
Kézműves foglalkozás Arcfestés
Tűzijáték Sorverseny eszközök
Strandröpi Strandfoci
Főzőhelyek Színpad

Rendezvényhelyszíneink:

Helyszín Befogadóképesség
SZUSZ Park  
Halászcsárda 45 fő
Hajó rendezvényterem 80 fő
Rendezvényház 300 fő
Fesztiváltér 2000 fő
PEPSI Sátor 300 fő
Fedett filagóriák főzőhellyel 8-40-100 fő
   
Fandango Étterem (Ibolya u. 1.)  
Bálterem 70 fő
Lovagterem 40 fő
Borozó 40 fő
   
SIRÁLY (Derék u. 46.)  
Emelet 80 fő

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésüket, várjuk megkeresésüket szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ajánlatainkat rugalmasan kezeljük, igény esetén egyedi összeállításokat és kedvezményeket biztosítunk!

Tisztelettel,

Az Önök partnere:

SZUSZ Rendezvényszervezés
+36 20 320 64 84
Kapcsolat