KEDVEZMÉNYKÁRTYA
SZUSZ HÍRLEVÉL
Név
Email
FACEBOOK
REKLÁMFELÜLET
SZUSZ Park

Horgásztavunk minden nap 8:00-tól 19:00-ig újra várja Önöket!

AKCIÓ! A kifogott kárász, keszeg és busa ingyen elvihető!

Tóparti éttermünk terasszal, stéggel, kávézó kínálattal nyitva tart.

Céges, családi, baráti rendezvények lebonyolítását továbbra is nagyon szívesen vállalunk, előzetes egyeztetést követően.

 

SzuSz Park es Etterem

SzuSz Park és Étterem


A SzuSz Park a maga 50 ezer m² területével a kulturált szórakozás, kikapcsolódás, pihenés és sportolás lehetőségét hivatott nyújtani vendégeinek, mindezt családias, tiszta, igényes és modern környezetben.
 
A park az 1,2 hektáros horgásztó mellett rendelkezik ingyenes parkolóval, tóparti, panorámás étteremmel, rendezvényházzal, 4 medencés strandfürdővel, salakos futballpályával, strandfoci és strandröplabda pályával, tóparti főzőhelyekkel, napozó-ligettel, illetve hangulatos 8-100 fős filagóriákkal, melyek egész napra kibérelhetőek.


A gyerkőcöket a szabadban tágas játszótér várja, ezen kívül trambulin, csocsó- és pingpongasztal segítségével vezethetik le fölös energiájukat. Nyáron a külön gyermekmedencével is felszerelt SZUSZ Strand nyújt számukra hűsölést és mókát!

Ha nagy a társaság és igazán különleges élményt szeretne, igény szerint tudunk biztosítani zenegépet, dartsot, csocsót, pingpong asztalt vagy akár karaoke-t is!

Fontos!

Szabadidőparkunk teljes árlistáját megtalálja az “Árak, nyitva tartás” menüpont alatt! 

A foglalás csak 20% foglaló befizetése vagy szerződéskötés esetén érvényes!

Ha többet szeretne megtudni, kérjük válasszon a fenti menüpontokból!