KEDVEZMÉNYKÁRTYA
SZUSZ HÍRLEVÉL
Név
Email
FACEBOOK
REKLÁMFELÜLET
SZUSZ Halászcsárda

SZUSZ Halászcsárda

Kikapcsolódás, tóparti környezet, egészséges táplálkozás és gasztro-élmény helyben, a debrecenieknek!

Elérkezett az idő, amikor a debreceni lakosoknak nem kell a Tiszáig utazniuk, hogy egy hamisíthatatlan, vízparti halászcsárdában fogyaszthassanak friss, magyaros ízvilágú halas fogásokat.
A SZUSZ Park horgásztavának partján található, tiszafa gerendákból épített étterem, ingyenes parkolóval, kedves kiszolgálással, ízletes ételkínálattal várja vendégeit.
A városszerte híres SZUSZ Halászlé és haltepertő mellett a halászcsárda kínálatában szerepelnek fogasból, süllőből, pisztrángból, keszegből és természetesen pontyból készült finomságok is.
Az étlap kínálatát kiegészítvén, a halászcsárda minden nap magyaros fűszerezésű ebéd menüvel készül, amely 11:00-tól este 18:00-ig elérhető, hogy a vendégek a munkából hazaúton még be tudjanak térni egy estebédre vagy elvitelre rendelni a család örömére.
Ezen kívül természetesen a SZUSZ Halászcsárda és a SZUSZ Park továbbra is várja az érdeklődéseket esküvők, családi-, baráti- és céges rendezvények lebonyolítására.
Szabaduljon ki a város zajából és látogasson el hozzánk! Levesszük a főzés és az azzal együttjáró terhek súlyát a válláról, Ön csak pihenjen és kóstolja kiváló ételeinket családjával és barátaival pihentető környezetben!


 
Nyitva tartás:

SZUSZ Park: 
V-CS: 8:00-18:00
P-SZ: 8:00-21:00

SZUSZ Halászcsárda:
V-CS: 11:00-18:00
P-SZ: 11:00-21:00

Napi menü:
H-P: 11:00-18:00

 

Asztalfoglalás:
+36209841030


SZUSZ Halászcsárda Étlap:

IDE KATTINTVA